Olet täällä

Jatkuvan tilauksen toimitusehdot

Jatkuva tilaus

A-lehtien jatkuva tilaus on tavallista reilumpi: saat jokaisen jakson alkamisesta tiedon hyvissä ajoin, jotta voit rauhassa päättää jatkosta. Tilaus jatkuu, kunnes toisin päätät. Jatkuva tilaus laskutetaan kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Hinnat sisältävät arvonlisäverolain mukaisen arvonlisäveron. Tarjouksessa ilmoitettu alennus koskee tilauksen ensimmäistä jaksoa. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta, jollei muuta ole ilmoitettu. Tilauksesi ollessa voimassa sinulla on jatkuva voittomahdollisuus A-lehdet Oy:n Suurarvonnassa. Tilauksesi jatkuessa kerrytät myös K-Plussa-pisteitä.

Jatkuvalla tilauksella saat myös etuja, mm. tilaamasi lehden digiarkiston lukuoikeuden kaupan päälle (ei koske ApuKrypto ja ApuRistikot -lehteä). Osallistut myös automaattisesti kulloinkin voimassaoleviin arvontoihin. Lue lisää jatkuvan tilauksen eduista tästä.

Jatkuvaan tilaukseesi kuuluu myös sähköinen uutiskirje, joka lähetetään sinulle säännöllisesti (ei koske ApuKrypto, ApuRistikot, Demi ja Mondo -lehteä). Voit halutessasi poistua postituslistalta uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Tilaushinta sisältää kulloinkin voimassa olevan alv:in. Jos olet tilaamassa lehteä ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Tarjousehdot

Tarjous on voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisen kyseisen lehden tilauksen päättymisestä on täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus tilaamiseen ja arvontaan osallistumiseen. Tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat toimitetaan noin kuukauden kuluttua laskun maksamisesta tilaajan osoitteeseen. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Tilauksen peruutus

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme lähettämämme lehdet erillisellä laskulla. Jos haluat peruuttaa tilauksesi toimi seuraavasti: Ilmoita kustantajalle, että haluat peruuttaa tilauksesi. Peruutusilmoitus saa olla vapaamuotoinen. Peruutusilmoituksen voit tehdä kirjallisesti, puhelimitse tai sähköisen asiakaspalvelun kautta. Kauppa voidaan peruuttaa myös ennen lehden tai vahvistuksen saapumista. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Mikäli ostotapahtumassa on yksi tai useampia tilauksia, niin yhdenkin tilauksen peruuttaminen peruuttaa kaikki ostotapahtuman tilaajalahjat.


Peruutusoikeus ei koske digilehtiä.

Suoramarkkinointiseloste

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Yhteystietojen käytön tai luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla siitä A-lehdet Oy:n asiakaspalveluun / Risto Rytin tie 33, Helsinki, puh.(09) 759 61

Maksaminen

Pankki- ja luottokorttien sekä verkkopankkien maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bambora PayFormin verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paybyway Oy tai Bambora. Bambora PayForm välittää maksut kauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy asiakkaan ja kauppiaan välille. Kauppiaan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bambora PayForm-palvelusta: https://www.bambora.com/fi/fi/

Maksupalvelun tarjoaja

Bambora
Äyritie 12, FI-01510 Vantaa

Puh. +358 93 158 2555
asiakaspalvelu@bambora.com
bambora.com

Maksutavat

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Voit valita myös sähköposti- tai paperilaskun.

Maksuihin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä A-lehtien asiakaspalveluun.