Käytössäsi on vanhentunut selain. Ole hyvä ja päivitä selaimesi.

Sivustolla käytetään javascriptiä ja se pitää asettaa selaimessa päälle.

Tilaa lehti

Olet täällä

Jokaisella on oma juttunsa

A-lehtien toimituksissa tuotetaan ilolla ja ammattitaidolla sisältöä jokaiseen suomalaiseen kotiin. Pysäyttäviä tarinoita löydät Apu –lehdestä ja Eevasta, sisustamisen trendejä voit lukea rakastetusta Avotakasta ja kodin tunnelmaa luo Kotivinkki. Tutustu lehtiimme ja tilaa parhaat sisällöt kotiisi.

Tarinat

Apu

Apu

Kaikkien suomalaisten viikkolehti

Kaikkien tuntema Apu on ajankohtainen, viihdyttävä ja hyödyllinen viikkolehti, joka tarttuu puheenaiheisiin ja luo niitä itse.  Ajankohtaisjuttujen lisäksi säännöllisiä teemoja ovat terveys, ruoka, matkailu ja raha. Jokaiseen numeron päättää lumoava luontojuttu. Avun maineikkaiden kolumnistien joukkoon liittyvät nyt myös somesuosikit Tuomas Enbuske ja Arman Alizad.

Apu tarjoaa viikon parhaat jutut.

Tilaa nyt edullisesti Apu:

Apu Matka

Apu Matka

Opas helppoon ja turvalliseen matkailuun

Apu Matka esittelee suomalaisten lempikohteita ja vinkkaa uusiin suosikkeihin niin kotimaassa, lähialueilla ja Euroopassa yhtä lailla kuin kaukomaillakin. Se kertoo, minne juuri nyt kannattaa matkustaa ja mitä kussakin kohteessa voi tehdä. Lehdessä on myös kullanarvoisia vinkkejä kaikkien tuntemilta reissaajilta.

Apu Matka -lehdessä on paljon hyötyaineistoa: osoitteita, reseptejä, tapahtumakalentereita, pakkausvinkkejä, käytännön opastusta matkan eri vaiheisiin ja terveysneuvoja.

26.4.2017 ilmestyvässä lehdessä aiheina mm.:

  • Formulamatka Monacoon ja Nizzaan
  • Mallorcan parhaat ostosvinkit
  • Yhdysvaltojen koilliskolkan ihmeet
  • Kesävinkit kotimaahan

Apu Matka - Opas helppoon ja turvalliseen matkailuun.

Tilaa nyt edullisesti Apu Matka:

Eeva

Eeva

Suomen suurin naisten kuukausilehti

Eeva on koskettava ja syvällinen naistenlehtien klassikkolehti. Eeva tarjoilee kuukauden mielenkiintoisimmat henkilöhaastattelut, kiehtovat matkajutut, kauniit ja persoonalliset kodit, aisteja herättävät ruokajutut, naisellista muotia sekä kauneutta ja terveyttä. Kulttuuripalsta auttaa lukijaansa pysymään ajan tasalla niin kirjallisuuden, teatterin kuin musiikin tapahtumissa.

Rakastettu klassikko, joka tarjoaa mielenkiintoisimmat henkilöhaastattelut.

Tilaa nyt edullisesti Eeva:

Kodin lehdet

Avotakka

Avotakka

Suomen rakastetuin sisustuslehti

Avotakka Avotakka pitää sinut ajan tasalla sisustusmaailman ilmiöistä ja uutuuksista. Lehdessä on sopivassa suhteessa unelmoitavaa ja hyötytietoa ja se syventää käsitystäsi siitä, miten sisustat (itsellesi ja perheellesi) viihtyisän kodin.

Avotakka pitää sinut ajan tasalla sisustusmaailman ilmiöistä ja uutuuksista.

Tilaa nyt edullisesti Avotakka:

Kotivinkki

Kotivinkki

Vinkkejä kotoisaan elämään

Kotivinkki vauhdittaa iloiseen ja sujuvaan arkeen, innostaa kokkailuun ja käsillä tekemiseen sekä elää mukana perhe-elämäsi eri vaiheissa. Runsaat teema-lehdet saavat lukijansa kokeilemaan, innostumaan ja unelmoimaan!

Kotivinkki vauhdittaa iloiseen ja sujuvaan arkeen, innostaa kokkailuun ja käsillä tekemiseen sekä elää mukana perhe-elämäsi eri vaiheissa.

Tilaa nyt edullisesti Kotivinkki:

Maku

Maku

Unelmien ruokayhteisö

Maku tarjoaa herkulliset reseptit niin arkeen kuin juhlaan. Maku -lehden toimituksen testatuilla resepteillä onnistut loihtimaan sesongin ihanimmat herkut. Maku.fi:stä löydät kaikki Maku-lehdessä ilmestyneet yli 5000 reseptiä sekä monipuolisen kattauksen upeita ruokablogeja.

Maku tarjoaa herkulliset reseptit niin arkeen kuin juhlaan.

Tilaa nyt edullisesti Maku:

Maku Kaneli & Sokeri

Maku Kaneli & Sokeri

Unelmien leivontalehti Maku-lehden tekijöiltä

Maku Kaneli & Sokeri on ennennäkemätön yhdistelmä testattuja leivontaohjeita, kullanarvoisia tekniikkaoppaita klassikkoleivonnaisten saloihin sekä oivaltavia koristeluideoita. Lehden avulla tiedät, mitä tarjoat kylään piipahtaville ystäville, miten yllätät isonkin juhlaväen ja kuinka hemmottelisit perhettä tavallisena tiistai-iltana.

26.4.2017 ilmestyvässä numerossa on 92 hurmaavaa sivua täynnä suussa sulavia herkkuja, ideoita & inspiraatiota.

  • Hurmaava kakkubuffet
  • Leivotaan mansikoista.
  • Loihditaan jäätelökakkuja.
  • Luvassa myös meheviä voileipäkakkuja ja muuta maistuvaa pikkusuolaista.

 

Maku Kaneli & Sokeri - Unelmien leivontalehti!

Tilaa nyt edullisesti Maku Kaneli & Sokeri:

Meidän Mökki

Meidän Mökki

Suomalaisen mökkeilyn asiantuntija

Meidän Mökki nappaa sinut mukaansa irti arjesta, ihaniin mökkitunnelmiin. Lehti tarjoaa ideoita ja inspiraatiota mökin kohentamiseen ja ylläpitämiseen, helppoon mökkipihaan sekä uuden rakentamiseen. Meidän Mökin kanssa nautit mökkielämästä entistä enemmän, joka kuukausi!

Meidän Mökin kanssa nautit mökkielämästä entistä enemmän, joka kuukausi!

Tilaa nyt edullisesti Meidän Mökki :

Meidän talo

Meidän talo

Omakotiasujan luottolehti

Juuri uudistunut Meidän talo tarjoaa hyötytiedon lisäksi ihania ideoita ja inspiraatiota, jotta omakotielämä maistuisi entistä mukavammalta. Lukijoiden toiveesta lehdessä on entistä enemmän piha-asiaa, fiksuja sisustusratkaisuja sekä joka numerossa laaja Talon huoltokirja remontoijille ja rakentajille.

Ideoita ja inspiraatiota, jotta omakotielämä maistuisi entistä mukavammalta.

Tilaa nyt edullisesti Meidän talo :

Unelmien Talo&Koti

Unelmien Talo&Koti

Iloa sisustamiseen

Unelmien Talo&Koti on iloinen, idearikas ja aktiivinen lehti, joka luo hyvää mieltä ja innostaa sisustamaan rohkeammin. Sisustaminen on iloinen asia! Unelmien Talo&Koti antaa runsaasti ideoita kodin sisustamiseen, pihan kauniiksi laittamiseen ja herkullisten leivonnaisten ja ruokien valmistamiseen. Lehden tee-itse-ohjeet ovat lukijoiden suosikkeja.

Iloinen ja idearikas lehti, joka luo hyvää mieltä ja innostaa sisustamaan rohkeammin.

Tilaa nyt edullisesti Unelmien Talo&Koti :

Viherpiha

Viherpiha

Elämäsi puutarhalehti

Viherpiha on Suomen elämyksellisin, houkuttelevin ja luotettavin puutarhalehti. Viherpiha on innokkaiden viherpeukaloiden yhteisö, joka antaa jokaiseen vuodenaikaan sopivat neuvot ja ideat onnistumisen mahdollistamiseksi niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin puutarhurille.

Jokaiseen vuodenaikaan sopivat neuvot ja ideat puutarhaunelmien toteuttamiseen.

Tilaa nyt edullisesti Viherpiha:

Joululehti

Joululehti

Tulossa Kaikkien Aikojen Joulu!

Kaikkien aikojen Joulu on vuoden tarpeellisin väline joulutunnelman luomiseen. Saat siitä koristeluvinkkejä ja paljon lahjaideoita, askartelet ja teet käsitöitä ja nautit ihanasta joulunajasta tarinoiden myötä! Samassa lehdessä on vanhan ajan joulun perinteitä, yhdessä tekemistä koko perheelle ja uusia ideoita pitkään joulusta nauttivalle. Ilmestyy 27.10.2016.

Kaikkien aikojen Jouluherkuissa on lähes 100 reseptiä vuoden herkullisimpaan juhlakauteen. Ennen joulua leivotaan, pakataan herkkuja purkkeihin, tavataan ystäviä ja nautiskellaan tulevasta juhlasta. Jouluna pöytä katetaan kauniisti, ja siihen kannetaan kaikki rakkaimmat herkut. Ilmestyy 24.11.2016.

Kaikkien aikojen Joulu ja Kaikkien aikojen Jouluherkut virittää parhaan joulutunnelman kotiin.

Tilaa nyt edullisesti Joululehti:

Lifestyle

ApuRistikot

ApuRistikot

Hyvin palkitseva ristikkolehti

ApuRistikot tarjoaa ristikkoja ja muuta aivojumppaa kerran kuukaudessa. Neljä kertaa vuodessa ApuRistikot ilmestyy 52-sivuisena jättinumerona. Palkintotehtäviä on runsaasti ja palkintoina on rahaa ja lehtilahjakortteja. 

Ristikot ovat helpohkoja tai keskitasoa, mutta keskiaukeaman täyttää aina hiukan visaisampi ristikko. Lehden jokaisessa numerossa on ristikoiden lisäksi kryptoja, sudokuja, piilosana, erinomainen anagrammi ynnä muuta aivojumppaa!

Suomen suosituin ristikkolehti

Tilaa nyt edullisesti ApuRistikot:

ApuKrypto

ApuKrypto

Ratko ja voita

ApuKrypto on kryptojen ystäville tarkoitettu visailulehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Kryptojen lisäksi mukana mm. sudokut sekä erilaisia sanatehtäviä ja muita älypähkinöitä. Kaikki kryptot ovat palkintotehtäviä ja palkintoina on rahaa sekä lehtilahjakortteja.

Kryptojen ystävävän visailulehti

Tilaa nyt edullisesti ApuKrypto:

Image

Image

Luo ilmiöitä

Joka kuukausi korkealaatuinen Image tarttuu tärkeimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättävimpiin ideoihin. Image luo ilmiöitä: kun jokin on Imagessa, se on jo siksi kiinnostavaa. Samalla lehti auttaa pysymään kartalla. Image tarjoaa välineet keskusteluun. Sen avulla tiedät missä mennään: mistä juuri nyt kannattaa innostua, mitä katsoa, mitä lukea, mitä kuunnella ja mitä syödä. Image on itsessään puheenaihe.

Image luo ilmiöitä: kun jokin on Imagessa, se on jo siksi kiinnostavaa.

Tilaa nyt edullisesti Image:

Mondo

Mondo

Suomen paras matkailulehti

Mondo on Suomen suurin matkailulehti, joka kertoo uusista matkakohteista ja tekee uusia löytöjä jo tutuista paikoista. Mondon avulla tiedät, mihin juuri nyt kannattaa matkustaa, missä siellä kannattaa yöpyä ja syödä ja mitkä ovat kiinnostavimmat elämykset. Annamme myös matkailua helpottavia, rahanarvoisia vinkkejä, kuten kuinka löydät edullisimmat lennot tai mitkä sovellukset tekevät matkasta helpomman. Mondon tekijät ovat kohteensa tuntevia matkailun, kaupunkien ja maiden asiantuntijoita.

Esittelee uusia matkakohteita ja tekee uusia löytöjä jo tutuista paikoista.

Tilaa nyt edullisesti Mondo:

Tuulilasi

Tuulilasi

Suomen johtava automedia

Tuulilasi panostaa entistä enemmän testaustoimintaan (Ossi Oikarinen), tulevaisuustoimitukseen ja autoelämyksiin. Tuulilasi pitää sinut ajan tasalla uusista autoista ja testaa myyntiin tulevia malleja heti kun ne saapuvat Suomeen.

Tuulilasin kyydissä tiedät autoista enemmän kuin muut, teet järkeviä valintoja ja innostut unelmiesi autosta.

Tilaa nyt edullisesti Tuulilasi:

Urheilulehti

Urheilulehti

Urheilun keskustelunjohtaja

Urheilulehti on suomalaisen urheilun keskustelunjohtaja ja ykköspuheenaihe. Urheilulehdellä on kilpailijoista poikkeava journalistinen konsepti, jonka kulmakivinä ovat vahva näkemyksellisyys, syvällinen urheilun asiantuntemus sekä suorapuheisuus. Urheilulehti on rohkea ja intohimoinen urheiluvaikuttaja, jonka näkemyksillä sinäkin pysyt urheilussa vahvasti mukana.

Urheilulehti on suomalaisen urheilun keskustelunjohtaja ja ykköspuheenaihe.

Tilaa nyt edullisesti Urheilulehti:

Hyvinvointi

Demi

Demi

Fiksujen tyttöjen lehti

Nuorten naisten luottobrändi Demi inspiroi, viihdyttää ja tukee elämän suurissa ja pienissä pulmissa sekä lehdessä että verkossa. Demin aktiivinen yhteisö – tytöt, osallistuvat jokaisen numeron tekemiseen.

Nuorten naisten luottolehti Demi inspiroi, viihdyttää ja tukee elämän suurissa ja pienissä pulmissa.

Tilaa nyt edullisesti Demi:

Kauneus & Terveys

Kauneus & Terveys

Opas kauneuteen

Kauneus ja Terveys on eteenpäin menevän naisen käsikirja hyvään oloon. Lehti auttaa lukijaa löytämään parhaat puolensa ja antaa hyödyllisiä hankintavinkkejä ennen kaikkea kauneuteen/kauneudenhoitoon, terveyteen, kuntoiluun, ravitsemukseen ja painonhallintaan liittyvissä asioissa. Kauneus ja Terveys on palveleva ja elämänläheinen - unelmia unohtamatta.

Opas kauneuteen.

Tilaa nyt edullisesti Kauneus & Terveys :

Trendi

Trendi

Tervetuloa viisaiden naisten seuraan.

Trendi on uudistunut! Tänä vuonna jokaisella Trendillä on upea erikoisteema kiinnostavasta aiheesta. Uudistunut Trendi tarjoaa entistä enemmän inspiroivien ihmisten tarinoita ja uusia näkökulmia. Kutsumme sinut viisaiden naisten seuraan nauttimaan, oivaltamaan ja ihastumaan.

Trendin tilaajana olet osa Trendin ja Lilyn ystäväpiiriä. Saat vain tilaajille tarkoitettuja etuja, kutsuja tapahtumiin sekä lehden tilauksen aina edulliseen hintaan.

Trendi on tehty ihan tavallisille, elämästä ja ilmiöistä kiinnostuneille naisille.

Tilaa nyt edullisesti Trendi:

Voi Hyvin

Voi Hyvin

Onnellisen elämäntavan ja hyvinvoinnin lehti

Voi Hyvin on onnellisen elämäntavan lehti, joka tarjoaa konkreettisia vinkkejä muodikkaan pehmeään elämäntapaan ja antaa vaihtoehtoisen näkökulman terveyteen ja kauneuteen, ravitsemukseen, liikuntaan ja hyvinvointiin. Voi Hyvin antaa vähintään 101 ideaa onnelliseen elämään joka numerossa.

Joka numerossa 101 ideaa onnelliseen elämään.

Tilaa nyt edullisesti Voi Hyvin :

Apu Terveys

Apu Terveys

Terve elämä helpoksi

Apu Terveys tarjoaa naisille ja miehille helposti ymmärrettävää ja asiantuntevaa tietoa sairauksista ja terveydestä. Lehti antaa runsaasti palvelevaa hyötytietoa myös itsehoidosta, painonhallinnasta, liikunnasta, ruoasta ja ravitsemuksesta. Apu Terveyden tekijöinä ovat alan parhaat ammattilaiset ja asiantuntijoina suomalaiset huippututkijat ja -lääkärit.

Täyttä asiaa terveydestä selvällä suomenkielellä.

Tilaa nyt edullisesti Apu Terveys :

Lehden saajan yhteystiedot

Yhteystietosi

Jos olet tilaamassa lehden ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Valitse lehti

Täytä tähdellä merkityt (*) pakolliset kentät.

Poista lahjatilaus valinta, jos teet tilauksen itsellesi.

Voit maksaa tilauksesi myöhemmin tai jo seuraavalla sivulla.