Olet täällä

Suomen luetuin viikkolehti!

Lehdestä ilmestyy 54 numeroa vuodessa.

Apu on taitava tarinankertoja ja uutisten taustoittaja. Syvälliset jutut ja kiinnostavat haastattelut herättävät aina uusia ajatuksia. Avusta saat myös oivan innostajan, kun haluat huolehtia terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi tai kokeilla uusia ruokia. Luvassa on myös paljon matkajuttuja, jotka antavat sekä mukavia nojatuolimatkoja että ideoita omiin reissuihisi. Jokainen numero on täynnä ajankohtaista asiaa ja ajanvietettä, hyötyä ja hauskuutta. Apu on runsas ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Kerran kuukaudessa ilmestyy suuren suosion saavuttanut Suur-Apu, jossa on 24 sivua enemmän luettavaa kuin peruslehdessä. Siitä luet mm. ajankohtaisia reportaaseja ja saat tärppejä kuukauden tapahtumista.

Vuonna 2019 Apu julkaisee kerran kuussa 12-sivuisen historiakokonaisuuden, jossa käsitellään kiinnostavasti ja tuoreesti yhtä historia-aihettakerrallaan. Kerromme historian käännekohdista yllättävistä näkökulmista. Keskitymme Historia-Avuissa erityisesti Suomen historiaan. Raikkaasti tehtyjä juttuja joita lukevat muutkin kuin asianharrastajat.

"Ajankohtainen, ajan hermoilla oleva lukulehti jossa asiaa ja yhteiskunnallisia puheenaiheita taustoineen käsitelty."
Johanna - Apu-lehden lukija Salosta

Asiakkaana saat enemmän! Osallistut suurarvontaan, päävoitto
30 000 €
Joka kuukausi arvotaan 1 000 € Tilauksesi jatkuessa kerrytät myös K-Plussa-pisteitä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Eeva

Suomen suurin ja luetuin naistenlehti

5 nroa 29,90 € (norm. 42,00 €)
+ lahja

Apu Terveys

Terve elämä helpoksi!

5 nroa 29,90 € (norm. 37,00 €)
+ lahja

ApuRistikot

Hyvin palkitseva ristikkolehti!

6 nroa 19,90 € (norm. 23,00 €)
+ lahja